laptopparna_kenyelem_1Laptop: kényelem kompromisszumokkal?

A laptop – a termék piaci bevezetése óta – minden felhasználó számára egyet jelent a mozgás szabadságával és a kényelemmel. Amikor laptopot vásárolsz, nem véletlenül döntesz a számítógép használat e módja mellett. A mobilitással szembeni elvárások és a kényelmesebb használat előnyei azok, amiért Veled együtt egyre többen a laptop mellett teszik le voksukat azt asztali számítógéppel szemben.

Miért érdemes termékünket jobban megismerned?

• Ha már próbáltál ágyban dolgozni, böngészni a világhálón, vagy csak éppen megnézni egy filmet…s fél óra után már nem is találtad annyira kényelmesnek ezt a kényelmet.

laptopparna_kenyelem_2
• Ha a fotelben Neked pont az a kényelmes, ami a laptopnak nem.

• Ha fontos az egészséged.

• Ha fontos számodra a laptopod élettartama. A párna rendeltetésszerű használata megakadályozza a laptop túlmelegedését, míg például egy hagyományos párnára vagy szövetfelületre helyezett laptop nagyon gyorsan túlmelegedhet, így élettartama is csökkenhet.

• Ha úgy gondolod, megéri, hogy a laptop árának elhanyagolható töredékéért olyan kiegészítőt kapj munkaeszközödhöz vagy szórakozásodhoz, mely teljes használati szabadságot és kényelmet biztosít kompromisszumok nélkül.
laptopparna_kenyelem_3
Mi a laptoppárna?

A laptoppárna egy olyan kiegészítő eszköz laptopodhoz, mely teljes körű használati szabadságot és korlátlan kényelmet nyújt az íróasztaltól távoli használathoz a legváltozatosabb élet- (fotelben, pamlagon, ágyon vagy függőágyban, a kertben, stb.) és testhelyzetekben (fekve vagy ülve stb.).

A laptoppárna ötletét mindennapos tapasztalataink szülték. Úgy került megtervezésre, hogy áthidalja a laptop használat kényelmi korlátait. Sok változatot megélt, míg jelenlegi formáját elnyerte, a prototípusokat teszteltük a legkülönfélébb felhasználási helyzetekben. Ismerkedj meg fejlesztésünk eredményével, hasznos társad lehet termékünk akár a munkában, akár a szórakozásban.